Kom naar ’t Eilandje en luister naar wat De Antwerpse Fluisteraar te vertellen heeft.

Algemene boodschap beluisteren

De Antwerpse Fluisteraar verwoordt wat hij opvangt in de lucht in een fluistering. Hij staat daar, levensgroot, aan ’t Eilandje bij het MAS. Bij hem kan je op ieder moment van de dag een boodschap gaan beluisteren.

Ben je ook benieuwd naar wat de Antwerpse Fluisteraar je te vertellen heeft? Ga dan naar het beeld vlakbij het MAS, Godefriduskaai 12-Antwerpen. Druk op de NL toets op het toetsenbord en leg je oor te luister.

De fluisteringen veranderen geregeld en worden samengesteld door De Fluisterraad, een klein genootschap dat garant staat voor boodschappen die tot nadenken stemmen.

Boodschap ontvangen

Wat tof, je hebt een bijzondere boodschap ontvangen. De Antwerpse Fluisteraar wil het graag in je oor fluisteren en wacht op je aan ’t Eilandje in Antwerpen.

Bij het beeld dat je daar vindt, kun je op een toetsenbord je telefoonnummer en persoonlijke code invoeren die je per sms ontving. Zodra je dat gedaan hebt, leg je je oor te luister en hoor je een fluisterboodschap die speciaal voor jou bedoeld is.

Vul hieronder je huidige adres in en volg de route naar De Antwerpse Fluisteraar. Hij kijkt naar je uit om je te begroeten aan 't Eilandje.

Boodschap inspreken

‘Wil je met me trouwen?’
‘...psstt ik ben zwanger.’
‘Ik geef een feestje, je komt toch ook...’
‘Kom snel naar huis om je kamer op te ruimen...’

Fluister wat jij te vertellen hebt via de speciale ‘De Fluisteraar’ app. Laat je hart spreken, leeg je hoofd en laat De Antwerpse Fluisteraar een persoonlijke boodschap influisteren in het oor van jouw uitverkoren luisteraar.

Hoe gaat dit in zijn werk?

De Antwerpse Fluisteraar App
 • Je download “De Fluisteraar”app op je smartphone
 • Je registreert jezelf en aanvaardt de algemene voorwaarden - registreren kan ook via je facebook account
 • Je fluistert een boodschap in van maximum 20 seconden.
 • Je boodschap wordt naar De Antwerpse Fluisteraar gestuurd.
 • Hij bewaart deze tot iemand is komen luisteren.
 • Voor elke boodschap die je inspreekt en verstuurt koop je credits. 1 credit kost € 1.99. Er is ook een mogelijkheid om pakketten credits aan te kopen. Hoe groter het pakket, hoe kleiner de prijs per credit.
De Antwerpse Fluisteraar App
 • Je selecteert uit je contactenlijst van je telefoon naar wie je je ingesproken fluisterboodschap wenst te versturen. Dit kan naar 1 of meerdere personen. 1 credit per ontvanger.
 • De geselecteerde persoon ontvangt een sms waarin hij op de hoogte gesteld wordt dat hij naar je boodschap kan gaan luisteren bij De Antwerpse Fluisteraar, hij krijgt hiervoor ook een persoonlijke code doorgestuurd.
De Antwerpse Fluisteraar
 • Wanneer de ontvanger van je boodschap bij De Antwerpse Fluisteraar toekomt, kan hij op het toetsenbord aan het beeld zijn telefoonnummer en persoonlijke code invullen.
 • Wat hij dan hoort, is de fluisterboodschap die je eerder voor hem insprak. Hij kan je boodschap 3 keer beluisteren.
 • Via je "De Fluisteraar"app kan je volgen wanneer je uitgestuurde fluistering beluisterd werd.
De Antwerpse Fluisteraar
 • Jij beslist zelf of je boodschap gedeeld mag worden op social media door het aanvinken van een daarvoor bestemd hokje
 • Hebt u toestemming gegeven dan kan de ontvanger je boodschap delen op social media.